Doğal Saç Kremi Hazırlamak

Arkadaşlar, Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın.



Doğal saç kremi

Kuaförlere,marketlere saç bakım kremleri  için bir sürü para veriyoruz.Nasıl yapıldığını bilmediğimiz kimyasal içerikler kullanılan bu kremler saçlarımızın dökülmesine beyazlamasına neden oluyor.Şimdi size vereceğimiz bu tarif ile hem paralarınız yanınıza kalacak hem de sağlığınız korunmuş olacak.

Evde Doğal Saç Bakım Kremi Nasıl Yapılır?

Malzemelerimiz:
1) Bir yemek kaşığı zeytinyağı
2) Bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
3) Bir adet avokado
4) Bir adet taze portakal
5) Bir adet limon
6) İki tatlı kaşığı saf bal
7) Üç tatlı kaşığı aloe vera jel krem

Hazırlanışı:

Tencere yada bir kap hazırlayalım.Meyve sıkacağı yardımıyla portakal ve limonun suyunu çıkaralım.Avokadomuzun kabuklarını soyup rendeleyip püre haline getirelim.Topaklanma olmasın.2 tatlı kaşığı saf bal ve 3 tatlı kaşığı aloe vera jeliyle beraber malzemelerin hepsini tencerenin içine koyalım.İyice karıştırıp  kıvama getirelim.Hazırlanan karışıma bir yemek kaşığı zeytinyağı ve bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı katıp, tekrardan iyice karıştıralım. Maskemiz kıvama gelip hazır olduktan sonra üzerine streç film sarıp, buzdolabına koyalım. Banyoda saçlarınızın tozunu kiri aldıktan sonra bu kremi 5 dakika saçlarınıza uygulayıp iyice yedirin. 5 dakika daha bekledikten sonra ılık ve bol suyla iyice durulayın. Saçlarınızın yumuşacık olduğunu göreceksiniz.Bu tarif hazır kremlerden daha sağlıklıdır.

1 yorum:

Merhaba arkadaşım,verdiğin tarifi uyguladım.Saçlarım yumuşacık oldu.Yıllardır boşuna para veriyormuşum da haberim yokmuş :)

Yorum Gönder

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More