Hamile Kalmak İçin Bitkisel Kür ve Macunlar

Arkadaşlar, Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın.



hamile kalmak için kür ve macunlar


Herkes bir çocuğum olsun ister.Annelik babalık duygusu yaşamak ister. Hamile kalabilmek için birçok kür ve macun tarifini sizler için araştırıp derledim.Bu kür ve macunları denemekte fayda var derim. Allahın izniyle inşallah gebe kalırsınız ve nur topu gibi bir çocuğunuz olur.

1.Kür :
Yaklaşık yarım litre kadar suyu kaynatın ve kaynarken içerisine 14-15 tane kuru incir atın ve 15 dakika ağzını kapatıp kaynamasını sağlayın. 15 dakikadan sonra ılıması için bekleyin. Daha sonra ince süzgüden süzerek elde ettiğiniz kürü 3 eş parçaya ayırın.Her parça 7 gün içinde tüketilecek. Bu kürü kahvaltıdan 30 dakika önce için.21 gün boyunca devam edin.1 hafta ara verdikten tekrar aynı kürden yapıp kullanın.42 gün sonunda bu uygulama son bulacak.

2.Kür :
1 adet beyaz kuru soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4-5 parçaya ayırın.3 su bardağı kaynatılmış suyun içine soğan dilimlerini ekleyin.Ağzını kapatıp 5 dakika daha kaynatın.Soğanlarını yemeden sabah ve akşam yemeklerinden önce birer bardak için.Kür her gün taze yapılmalıdır.Bu kürü en fazla 15 gün uygulayın daha fazla uygulamayın.
Soğan suyu kürünün adet düzensizliğine iyi geldiği ve yumurtalık kistini tamamen ortadan kaldırıldığı söylenmektedir.

Macun :
10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
8 çay kaşığı tarçın
20 tatlı kaşığı doğal bal

Bu malzemeleri bir kapta iyice karıştırın.Bu karışım her gün sabah ve akşam yemeklerden önce 1 yemek kaşığı yenir. Adetinizin 2. günü başlayıp 12. gününe kadar devam edin.Bu macun yumurtaları büyütüyor ve hormonları düzenliyor.Yani hamile kalma ihtimaliniz yükselir.


Bunları uygulayın ama siz yinede Allaha dua etmeyi unutmayın.Allah tez zamanda çocuk sahibi olmanızı nasip eder inşallah.



4 yorum:

Bu bilgileri kullanmayı düşünüyoruz. Teşekkür ederiz

kadinlarda yiyebilirmi

Bende hamile kalmak istiyrum

Yorum Gönder

Paylaş

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More